Sinivalkoiset Tangot, Kalle Jussila, Aikamiehet (Helsinki)

Aika: 27.9.2019 klo 18:00
Paikka: Malmitalo, Helsinki

Sinivalkoiset Tangot -konsertti
Pe 27.9.2019 klo 18.00
Malmitalo,Helsinki
Os.Ala-Malmin tori 1
Malmi, 00700 Helsinki

55 vuotta esiintynyt ja kaksi kultalevyä myynyt Aikamiehet-kuoro valtaa vieläkin konserttiyleisön - ja nyt suomalaisella tangolla!

Konsertissa kuullaan suomalaisia tangoja aina 50-60 -luvuilta tähän päivään. Tango elää jälleen kulta-aikaansa! Tanssipaikat ja konserttisalit täyttyvät intohimoisista tangon ystävistä.

Kalle Jussila on ehdottomasti yksi Suomen uskottavimmista ja koskettavimmista tangon tulkitsijoista. Tämä konserttisalien ja tanssilavojen suursuosikki onkin tarjoamassa uusia elämyksiä kuulijoilleen. Sinivalkoiset Tangot -konserttikiertue tarjoaa näitä elämyksiä. Mukana on ehdottomasti Suomen tunnetuin mieskuoro Aikamiehet. Kuoro tunnetaan jo 60-luvun Iltatuulen viestistä.

Tänä vuonna juhlivat Aikamiehet -kuoro 55 vuottaan siitä, kun he aloittivat esiintymisensä. Aikamiehet on suomalaiselle yleisölle tuttu mm. kaikkien tuntemalla laululla Iltatuulen viesti, sekä -90 luvun loppupuolella Tämä Taivas, tämä maa - kappaleella, jonka Danny lauloi yhteistyössä Aikamiesten kanssa. Molemmat levyt ovat tuoneet yhtyeelle kultalevyn. Kansainvälistä kokemusta yhtye on hankkinut useilla konserttimatkoillaan Kanadaan ja Yhdysvaltoihin. Aikamiehet on konsertoinut Australiassa, Pohjois-Amerikassa, useita kertoja Virossa, Espanjassa ja viimeksi Unkarissa. Monet TV-esiintymiset kertovat myös Aikamiesten suosiosta. Aikamiehet konsertoi edelleen eri puolilla Suomea säännöllisesti. Pitkä ja menestyksellinen ura on kehittänyt Aikamiehille taidon rakentaa monipuolinen ohjelmistonsa vastaamaan yleisön odotuksia ja toiveita ja nyt on vuorossa Suomalaiset Tangot upeiden solistien kera.

Kesto n. 2 tuntia sis. väliajan

Tuontanto Simeros

Liput: 28 e
Lipunmyynti: 040-740 6354 ja www.lippu.fi sekä tuntia ennen ovelta