Sinivalkoiset Tangot, Kalle Jussila, Aikamiehet (Raisio)

Aika: 8.9.2019 klo 16:00 - 20:00
Paikka: Martinsali, Raisio

Su 8.9, klo 16:00
Martinsali,Raision kirjastotalo
Os. Eeronkuja 2, 21200 Raisio
 

55 vuotta esiintynyt ja kaksi kultalevyä myynyt Aikamiehet-kuoro valtaa vieläkin konserttiyleisön - ja nyt suomalaisella tangolla!
 

Konsertissa kuullaan suomalaisia tangoja aina 50-60 -luvuilta tähän päivään. Tango elää jälleen kulta-aikaansa! Tanssipaikat ja konserttisalit täyttyvät intohimoisista tangon ystävistä.

Kalle Jussila on ehdottomasti yksi Suomen uskottavimmista ja koskettavimmista tangon tulkitsijoista. Tämä konserttisalien ja tanssilavojen suursuosikki onkin tarjoamassa uusia elämyksiä kuulijoilleen. Sinivalkoiset Tangot -konserttikiertue tarjoaa näitäelämyksiä. Mukana on ehdottomasti Suomen tunnetuin mieskuoro Aikamiehet. Kuoro tunnetaan jo 60-luvun Iltatuulen viestistä.

Tänä vuonna juhlivat Aikamiehet -kuoro 55 vuottaan siitä, kun he aloittivat esiintymisensä. Aikamiehet on suomalaiselle yleisölle tuttu mm. kaikkien tuntemalla laululla Iltatuulen viesti, sekä -90 luvun loppupuolella Tämä Taivas, tämä maa - kappaleella, jonkaDanny lauloi yhteistyössä Aikamiesten kanssa. Molemmat levyt ovat tuoneet yhtyeelle kultalevyn. Kansainvälistä kokemusta yhtye on hankkinut useilla konserttimatkoillaan Kanadaan ja Yhdysvaltoihin. Aikamiehet on konsertoinut Australiassa, Pohjois-Amerikassa, useita kertoja Virossa, Espanjassa ja viimeksi Unkarissa. Monet TV-esiintymiset kertovat myös Aikamiesten suosiosta. Aikamiehet konsertoi edelleen eri puolilla Suomea säännöllisesti. Pitkä ja menestyksellinen ura on kehittänyt Aikamiehille taidon rakentaa monipuolinen ohjelmistonsa vastaamaan yleisön odotuksia ja toiveita ja nyt on vuorossa Suomalaiset Tangot upeiden solistien kera.

Kesto n. 2 tuntia sis. väliajan

Tuontanto Simeros 

Liput:
Peruslippu 27 e, eläkeläiset 25 e,ryhmä 23 e (10 hlö)
Lipunmyynti: 040-740 6354 (ma-su klo 10-20) tai
www.lippu.fi sekä tuntia ennen ovelta